Skip to content

TANSSII SYDÄMEN KANSSA

 

 

Kevään  aikana on luvassa muutamia yksittäisiä 2 tunnin settejä eri teemoilla.

Ajankohta: to 20.02.2020  klo 18.30-20.30. 

Paikkana tuttuun tapaan Raamattu Puhuu seurakunnan sali. Pukinmäenaukio 4b, 00720 Helsinki

Ilmoittautuminen 10.02.2020 mennessä.

Hinta 20€

Tanssijoiden kokemuksia:

” Tykkäsin erityisesti tunteiden ilmaisusta ja löytämisestä liikkein, vapaasti. Sitä kautta tuli jotain ulos ja sai uudenlaisen muodon. Usein sai vasta siinä liikkuessa kiinni jonkin tunteen ja samalla sai sukeltaa siihen vielä syvemmälle. Niin usein sitä vain jäkitetään paikallaan ja puhutaan tunteista, mikä sinänsä on hyvä, mutta tämä on tosi hieno muoto kokeilla jotain  muutakin, kokonaisvaltaista. Voimiahan se myös vie, kun heittäytyy, mutta varmasti myös kannattaa. “

“Tärkeää minulle tunneilla on olleet paitsi ihanat harjoitukset, myös ilmapiiri ja mitä porukassa on jaettu, sanoja, ja tunnelmia – aivan mahtavan upeita, ihania ihmisiä!”

“Tunnelma on aina ollut tuttu ja turvallinen, ja sen vuoksi on tuntunut, että on voinut olla enemmän auki ja läsnä itselleen ja muille kuin juuri missään.”

“Uskomatonta, yhden tunnin aikana jäi taakse väärä syyllisyys, jota olin kantanut kymmeniä vuosia.”

“Vaikka olen käynyt tämän saman kurssin jo neljä kertaa, aina löydän valtavia uusia löytöjä itsestäni. Etenkin rajojen vahvistus kerta on ollut erittäin merkityksellinen.”

“Alan jo pikkuhiljaa uskoa olevani upea nainen, kun Minna toistaa sen meille joka kerta”

“Pitkään kadoksissa ollut suru, jolle ei ole ollu aiemmin tilaa, tuli nyt pintaan. Nyt on sen aika. Täällä tunnilla sen voin turvallisesti tunnistaa”

“Se on mielenkiintoista, kun ei puhuta, niin jää eritavalla tilaa keholliselle kokemukselle.”

“Pariharjoituksissa toisen hyväksyvän katseen alla oleminen mahdollistaa korvaavan kokemuksen. “

“Täällä on turvallinen ympäristö, jossa voin rauhssa pysähtyä tarkkailemaan omia tuntemuksiani”

” Oma kehonkuvani on vahvistunut huomattavasti”

Tanssi ja liike ovat ihmiselle luonnollisia ilmaisun keinoja. Luova ja terapeuttinen tanssi tarjoaa mahdollisuuden kehittää kehotietoisuutta, löytää omaa luovaa ilmaisua, sekä lisätä itsetuntemusta kannustavassa ja kunnioittavassa ilmapiirissä. Samalla vahvistetaan omia voimavaroja ja elämäniloa läsnäolevan liikkeen ja terapeuttisen, luovan tanssin keinoin.

Tunneilla tanssitaan ja liikutaan oma kehoa ja mieltä kuunnellen. Tavoitteena on löytää oma ainutlaatuinen tapa liikkua.

Tunneilla ei opetella koreografioita, vaan painopiste on improvisoidussa, tässä ja nyt tapahtuvassa liikkeessä.

Sinun ei tarvitse olla kokenut tanssija osallistuaksesi. Näillä tunneilla ei ole oikeita ja vääriä askeleita. Jokaisen tapa tanssia ja liikkua on juuri se oikea.

Tanssii sydämen kanssa -tanssimatkalla aistitaan hyvää oloa ja rakkautta kehossa ja liikkeessä. Tanssissa yhdistyy ryhmässä toimimisen terapeuttisuus, vapaus, luova ilmaisu, huumori, leikkisyys, kehollinen työskentely, sekä sanattoman menetelmän mahdollisuudet. Ilman sanoja on mahdollista saavuttaa yhteys mielen ja kehon välillä. Kehollisella työskentelyllä on mahdollista ilmaista niitä asioita, joita sanoilla ei pysty kertomaan.

.